-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Bambusträd bild i gröna toner

Vi presenterar den gröna bambuduken: perfekt för naturälskare! Den här vackra målningen visar ett bambusträd i gröna toner, vilket gör den till ett fantastiskt tillägg till varje hem. Den rena, moderna designen är perfekt för alla som vill lägga till en touch av natur till sin inredning. Bilden bambu i gröna toner är ett måste för alla som älskar naturen.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En målning för naturälskare

Här är bambubilden i gröna toner! Den här vackra naturinspirerade målningen är perfekt för alla som älskar naturen. Med frodig bambu i livliga gröna toner kommer den här tavlan garanterat att ge en touch av lugn och ro i alla utrymmen. Oavsett om du hänger den i ditt hem eller på kontoret kommer den garanterat att föra in lite av utomhuslivet. Och eftersom den är tillverkad av högkvalitativa material kan du vara säker på att den kommer att hålla i många år. Så vänta inte längre, beställ din bambuträdmålning i gröna toner idag!

Naturens majestät i ditt hem!

Vi presenterar den nyaste kollektionen av trädmålningar: för naturälskare! Den här samlingen innehåller vackra och unika målningar av några av de mest fantastiska träden från hela världen. Varje målning är gjord med högkvalitativa material och stor uppmärksamhet på detaljer, vilket gör dem perfekta för alla som älskar naturen och vill lägga till en touch av skönhet i sitt hem. Den här kollektionen kommer garanterat att glädja alla som älskar naturen, så tveka inte, beställ din målning redan idag!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar