-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Bild av New York från himlen

Kolla in denna vackra illustrerade bild av staden från himlen! Den här livfulla bilden kommer garanterat att göra ett uttalande i varje hem eller på kontoret.

Oavsett om du är en infödd New Yorker eller bara beundrar staden på avstånd kommer den här illustrationen säkert att imponera. Skyline är vackert fångad, från Empire State Building till Freedom Tower. Och de ljusa färgerna kommer att ge liv och energi till alla rum.
Det är det perfekta sättet att föra in lite av Big Apple i ditt hem eller kontor.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En målning för naturälskare

Letar du efter ett fantastiskt sätt att minnas din resa till Big Apple? Detta fantastiska flygfoto av New York City är det perfekta sättet att göra det! Den här livfulla bilden fångar all energi och spänning i NYC, från de glittrande skyskraporna på Midtown Manhattan. Oavsett om du själv är New York-bo eller är på besök för några dagar kommer den här fängslande bilden säkert att framkalla minnen från din tid i denna otroliga stad. Så vänta inte: beställ din egen bit av New Yorks historia redan idag!

Naturens majestät i ditt hem!

Vi presenterar vår helt nya samling landskapsmålningar! Denna fantastiska samling innehåller en mängd olika landskap, alla vackrare än de andra. Oavsett om du letar efter en fridfull scen att koppla av i eller en livlig, färgglad målning som ger liv åt ditt rum, hittar du säkert det perfekta verket i den här samlingen. Varje målning är expertmässigt tillverkad av vårt team av begåvade konstnärer, som endast använder material av högsta kvalitet.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar