-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Bild av ett snöigt berg och ett blommande mandelträd

När man tittar på den här lugna bilden av ett berg och ett blommande mandelträd är det svårt att tro att naturen kan vara så vacker och lugn. Men tyvärr är det precis vad du hittar när du köper det här trycket. Det här trycket är det perfekta tillägget till vilket rum som helst i ditt hem och kommer att förflytta dig till en plats av fred och lugn varje gång du tittar på det.

Berget är draperat i ett täcke av nysnö, medan mandelträdet står i full blom, omgivet av ett fält med vilda blommor. Den blå himlen är klar och ljus och utgör den perfekta bakgrunden för denna idylliska scen. Oavsett om du vill lägga till en touch av skönhet i ditt vardagsrum eller sovrum kommer det här trycket säkert att göra susen. Så gå vidare och unna dig själv en liten bit av naturens underverk i dag. Du kommer inte att ångra dig!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En målning för naturälskare

Välkommen till skönheten och lugnet i naturen! Det här fantastiska fotografiet fångar en majestätisk bergsscen med ett mjukt snötäcke som täcker marken och ett mandelträd i full blom. Det är det perfekta sättet att föra in en touch av naturens prakt i ditt hem eller kontor. . Det är en utmärkt present till alla naturälskare och kommer garanterat att bli en samtalsämne. Beställ din idag och låt lugnet och tystnaden på denna speciella plats fylla ditt hjärta och din själ.

Naturens majestät i ditt hem!

Vi presenterar vår helt nya samling landskapsmålningar! Denna fantastiska samling innehåller en mängd olika landskap, alla vackrare än de andra. Oavsett om du letar efter en fridfull scen att koppla av i eller en livlig, färgglad målning som ger liv åt ditt rum, hittar du säkert det perfekta verket i den här samlingen. Varje målning är expertmässigt tillverkad av vårt team av begåvade konstnärer, som endast använder material av högsta kvalitet.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar