-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Bild av ett majestätiskt tropiskt landskap

Vi presenterar det senaste tillskottet i vår ständigt växande samling målningar, den illustrerade målningen Majestic Tropical Landscape. Detta otroliga verk är perfekt för dem som vill lägga till en touch av lyx och elegans i sitt hem. Målningen är gjord i 5 delar, vilket gör den till ett verkligt unikt och unikt konstverk.

Färgerna och nyanserna i målningen är helt enkelt fascinerande och kommer att transportera dig till en helt annan värld. Målningens intrikata detaljer och övergripande komposition gör den till ett konstverk som du kommer att älska absolut. Detta är ett idealiskt verk för ditt vardagsrum, sovrum eller något annat utrymme i ditt hem där du vill lägga till en touch av klass.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En målning för naturälskare

Bilden av ett majestätiskt tropiskt landskap kommer säkert att bli en av dina favoritföremål i hemmet. Det är en investering som du kommer att uppskatta i många år framöver. Beställ nu och lägg till en touch av sofistikering och skönhet i ditt hem redan idag!

Naturens majestät i ditt hem!

Vi presenterar vår helt nya samling landskapsmålningar! Denna fantastiska samling innehåller en mängd olika landskap, alla vackrare än de andra. Oavsett om du letar efter en fridfull scen att koppla av i eller en livlig, färgglad målning som ger liv åt ditt rum, hittar du säkert det perfekta verket i den här samlingen. Varje målning är expertmässigt tillverkad av vårt team av begåvade konstnärer, som endast använder material av högsta kvalitet.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar