-10% Kod DCN10 fram till 01/01/2024

Bild av ett blommande träd i mitten av en snöig äng

Vi presenterar vårt nyaste verk, det blommande trädet i mitten av en snöig äng. Den här vackra tavlan i 5 delar kommer garanterat att ge varje rum en touch av klass och elegans. Snowy Meadow Tree in Bloom är ett perfekt sätt att föra in naturens skönhet i ditt hem. De fantastiska färgerna och de intrikata detaljerna kommer garanterat att imponera på alla som ser den. Det här verket kommer garanterat att bli en centralpunkt i varje hem. Beställ din i dag!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Naturen i centrum av ditt hem

Den här förtrollande målningen visar ett vackert blommande träd i mitten av en ren snöig äng. Den här 5-delade tavlan är det perfekta tillägget till varje hem eller kontor och kommer garanterat att ge en touch av elegans och lugn. Den är tryckt på en högkvalitativ canvas och levereras redo att hängas upp med alla beslag inkluderade. Med sina lugnande färger och fridfulla scen kommer den här målningen garanterat att föra in lite av naturens skönhet i ditt utrymme.

Naturens majestät i ditt hem

Vi presenterar vår helt nya samling landskapsmålningar! Denna fantastiska samling innehåller en mängd olika landskap, alla vackrare än de andra. Oavsett om du letar efter en fridfull scen att koppla av i eller en livlig, färgglad målning som ger liv åt ditt rum, hittar du säkert det perfekta verket i den här samlingen. Varje målning är expertmässigt tillverkad av vårt team av begåvade konstnärer, som endast använder material av högsta kvalitet.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar