-10% Kod LOV10 fram till 29/02/2024

Bild av en Grand Canyon

Vid första anblicken kan en bild av en Grand Canyon tyckas vara just en Grand Canyon. Men en närmare titt visar att den är mycket mer än så. Det är ett konstverk. Konstnären har lyckats fånga essensen av en grand canyon på ett perfekt sätt i den här tavlan i 5 delar. Varje bit är minutiöst detaljerad och vackert färgad. Den övergripande effekten är fantastisk.

Den här målningen skulle vara ett utmärkt komplement till varje hem- eller kontorsinredning. Den skulle också vara en perfekt present till alla som älskar naturen eller uppskattar fin konst.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett hisnande landskap

Det här är en tavla i fem delar av en Grand Canyon. Färgerna är så djupa och rika att det är svårt att föreställa sig något vackrare. Varje gång du tittar på den kommer du att känna dig som om du har förflyttats till en annan värld. Det är det perfekta sättet att föra in en touch av naturens skönhet i ditt hem. Den skulle vara ett idealiskt tillägg till vilket rum som helst och skulle vara ett fantastiskt samtalsämne. Alla som ser den kommer att bli förvånade över dess skönhet.

Naturens majestät i ditt hem

Vi presenterar vår helt nya samling landskapsmålningar! Denna fantastiska samling innehåller en mängd olika landskap, alla vackrare än de andra. Oavsett om du letar efter en fridfull scen att koppla av i eller en livlig, färgstark målning som ger liv åt ditt rum, hittar du säkert det perfekta verket i den här samlingen. Varje målning är expertmässigt tillverkad av vårt team av begåvade konstnärer, som endast använder material av högsta kvalitet.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar