-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

5-delad Jungle målning hjärta av palmer i solnedgången

Det här är den 5-delade Jungle-målningen hjärta av palmer i solnedgången. Denna fantastiska målning kommer garanterat att föra in djungelns skönhet i ditt hem.

De fantastiska färgerna och otroliga detaljerna är det som gör den här målningen så speciell. Konstnären har lyckats fånga djungelns hjärta med detta mästerverk.

Den här målningen skulle vara ett perfekt tillägg till vilket rum som helst i ditt hem. Den skulle också vara en utmärkt present till någon som älskar djungeln eller uppskattar konst.

Om du letar efter ett sätt att lägga till en touch av det exotiska i ditt hem är denna målning något för dig. Beställ din 5-delade Jungle Heart of Palms at Sunset-målning i dag!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Den karibiska djungelns skönhet

Vi presenterar den 5-delade Jungle Heart of Palms at Sunset-målningen! Den här vackra tavlan kommer garanterat att ge liv åt alla rum i ditt hem. Målad på en högkvalitativ canvas, visar detta levande och detaljerade konstverk en fantastisk djungelscen med palmer i solnedgången. De fem panelerna gör det enkelt att hänga på vilken vägg som helst, och de mjuka färgerna kommer att komplettera vilken inredning som helst. Oavsett om du vill ge ditt vardagsrum en wow-faktor eller skapa en avkopplande oas i ditt sovrum är den här målningen det perfekta valet. Missa inte chansen att äga ett konstverk som förflyttar dig till himlen varje gång du tittar på den. Beställ idag!

Naturens majestät i ditt hem

Se djungeln vakna till liv framför dina ögon med den här fantastiska tavlan i fem delar. Heart of Palms at Sunset är ett vackert och fridfullt konstverk som förflyttar dig till en annan värld. Färgerna är så levande och detaljerna är fantastiska. Du kommer att känna dig som om du är där i djungeln, omgiven av naturens sevärdheter och ljud. Den här målningen kommer garanterat att bli en värdefull del av din heminredning.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Färg

Mångfärgad