-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-delad djungelmålning majestätisk tiger

Den här djungel 5-delade majestätiska tigermålningen är ett fantastiskt och majestätiskt konstverk som för in djungelns skönhet i ditt hem. Målningen är uppdelad i fem delar. Målningens mittpunkt är en vacker tiger som står stolt och majestätiskt i sin omgivning. Den här målningen kommer garanterat att ge en touch av lyx och sofistikering till vilket rum som helst, och skulle vara en perfekt gåva till alla djurälskare.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Djurvärldens makt

Vill du ge ditt hem utseendet av en exotisk djungel? Då är den här femdelade djungelmålningen perfekt för dig! Den föreställer en vacker tiger i sin naturliga miljö, omgiven av frodig grönska. Målningen är tryckt på en canvas av hög kvalitet. Den levereras färdig att hänga upp så att du kan njuta av den direkt. Den här djungelmålningen kommer att lägga till en touch av spänning i vilket rum som helst. Den är perfekt för djurälskare eller alla som vill lägga till lite äventyr till sin inredning. Beställ nu så skickar vi den direkt till din dörr.

Naturens majestät i ditt hem

Letar du efter ett sätt att skapa lite liv i ditt hem eller kontor? Kolla in den här levande och spännande bilden av en djungel! Den här rika, frodiga bilden är perfekt för att ge en exotisk touch till alla utrymmen. Oavsett om du vill lägga till lite äventyr till din inredning eller bara vill njuta av naturens skönhet, kommer den här underbara bilden säkert att glädja dig.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Färg

Mångfärgad