-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

5-delad djungelmålning Amazonas fauna

Den här fantastiska tavlan i fem delar är det perfekta sättet att få in skönheten från Amazonas djungelliv i ditt hem. Med en groda och en krokodil är den här målningen säker på att lägga till en touch av natur i varje rum. Oavsett om du är en naturälskare eller bara uppskattar bra konst, kommer den här femdelade målningen av Amazonas vilda djur att glädja dig. De ljusa färgerna och de intrikata detaljerna kommer garanterat att fånga ditt öga. Visa upp det här verket i ditt hem eller på kontoret och njut av Amazonas regnskogs skönhet varje dag.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En målning som tar dig med på en resa

Det här är en uppsättning med 5 målningar av Amazonas djungelfauna. Bitarna är intrikat utformade, vilket gör det till ett riktigt konstverk. Varje målning skildrar en annan scen, vilket gör detta set till ett perfekt sätt att lägga till en touch av djungeln till din heminredning. Dessa livfulla och exotiska djur kommer att föra in djungelns skönhet i ditt hem.

Naturens majestät i ditt hem

Letar du efter ett sätt att skapa lite liv i ditt hem eller kontor? Kolla in den här levande och spännande bilden av en djungel! Den här rika, frodiga bilden är perfekt för att ge en exotisk touch till alla utrymmen. Oavsett om du vill lägga till lite äventyr till din inredning eller bara vill njuta av naturens skönhet, kommer den här underbara bilden säkert att glädja dig.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar