-10% Kod LOV10 fram till 29/02/2024

Tabell 5 bitar av manga One Punch man i orange toner

Den här vackra 5-delade One Punch Man-mangamålningen i orange toner är ett unikt konstverk som ger din inredning en touch av stil och färg. De ljusa och intensiva färgerna ger den här målningen en dynamisk och stimulerande atmosfär. Kvaliteten på canvastrycket är exceptionell och den massiva träramen ger den en robust och hållbar finish. Den här målningen kommer att bli ett utmärkt tillägg till din samling eller inredning och kommer att göra ett starkt och minnesvärt uttalande.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En hyllning till manga!

Det här 5-delade One Punch Man-brädet är ett exceptionellt konstverk som ger din inredning en unik touch. Den består av 5 individuella paneler som alla representerar en hyllning till den populära manga One Punch Man. Färgerna är livliga och karaktären är mycket väldetaljerad. Bakgrunden är helt orange, vilket skapar en intressant kontrast till karaktärernas ljusa färger. De mörka träramarna ger en klassisk touch till helheten. Den här tavlan kommer att vara fokuspunkten i vilket rum som helst och kommer att glädja fans av One Punch Man.
ovanför en vit soffa på en vit vägg finns en orangefärgad målning i 5 delar som visar karaktären från manga One Punch Man med namnet skrivet ovanför

Fansen har fått sig en rejäl behandling!

Den här tavlan i 5 delar är ett unikt konstverk som perfekt fångar One Punch Man-mangans värld. De ljusa, intensiva färgerna och de orangefärgade tonerna ger målningen en energisk och glad atmosfär. Den dynamiska kompositionen och detaljrikedomen av karaktären är anmärkningsvärd och ger rummet en modern touch. Den här målningen kommer att vara ett utmärkt tillägg till din samling av One Punch Man-merchandise och kommer att glädja alla fans av manga. Den kommer också att bli en fantastisk väggdekoration för ditt vardagsrum eller sovrum.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar