-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Bräda i 5 delar med huvudpersonen från One Punch Man i vackra ljusa färger

Den här tavlan i 5 delar är ett perfekt komplement till din heminredning. Den visar huvudpersonen från One Punch Man, Saitama, i ljusa, livfulla färger som kommer att ge ditt hem en unik touch. Färgerna framhävs av svarta och vita accenter som skapar en intressant kontrast. Målningen är tryckt på hållbar canvas, vilket gör den till ett verk som kommer att hålla i många år. Duken är inramad i robusta träramar för stabilitet och hållbarhet. Varje tavla utgör ett perfekt tillägg till vilket rum som helst. Den här tavlan i 5 delar är ett utmärkt sätt att lägga till en unik touch till din inredning och visa din kärlek till One Punch Man.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Glittrande färger!

Det här 5-delade brädet är ett måste för fans av One Punch Man. Med huvudpersonen Saitama i ljusa och djärva färger kommer den här brädan att ge din inredning en unik touch. De röda, blå och gula nyanserna ger en energisk och dynamisk atmosfär i rummet. Kontrasten mellan det svarta och de ljusa färgerna skapar en mycket attraktiv bild som kommer att tilltala mangafans. Kvaliteten på trycket är exceptionell och efterbehandlingen är noggrann. Denna bild i 5 delar kommer att vara ett värdefullt tillägg till din samling och kommer att ge ditt hem en fräsch och unik atmosfär. Den kommer att passa perfekt till alla inredningsstilar och kommer att ge en modern touch till ditt rum. Unna dig denna färgglada och dynamiska 5-delade tavla och ta in Saitama i ditt hem!

En egen värld!

Den här tavlan i 5 delar med huvudpersonen från One Punch Man är ett perfekt komplement till din inredning. De ljusa och livliga färgerna ger en touch av energi och stil till ditt hem. Huvudpersonen från One Punch Man är avbildad i en dynamisk pose med flytande och realistiska rörelser. Varje panel mäter 40 cm i bredd och 60 cm i höjd, vilket gör den till ett perfekt tillägg i alla rum. Den högkvalitativa canvasen och det UV-resistenta bläcket är utformade för att hålla i flera år utan att blekna eller missfärgas. Den här tavlan i 5 delar är ett utmärkt val för One Punch Man-fans och de som letar efter en originell och färgstark väggdekoration.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar