-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Tabell över de två Naruto-stjärnskaraktärerna

Det här är den illustrerade duken med de två stjärnkaraktärerna från Naruto! Det är det perfekta tillägget till varje hem eller kontor, och ett måste för alla fans av den populära animeserien. Det finns ingen åldersgräns för att njuta av dina favorithjältar, så ung som gammal är den här duken den perfekta presenten för alla fans av den här måste-manga.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En målning för sanna Naruto-fans!

Letar du efter ett unikt och minnesvärt sätt att visa ditt stöd för dina favoritkaraktärer? Titta inte längre än till den här unika duken med de två Naruto-stjärnorna! Den här skräddarsydda duken är tillverkad av högkvalitativa material och kommer garanterat att bli ett samtalsämne i vilket rum som helst. Den här tavlan är ett perfekt tillägg till alla fans samling och är ett måste för alla sanna fans av animeserien.

Dina favorithjältar!

Vi presenterar Naruto Illustrated Paintings and Canvases Collection! Denna otroliga samling innehåller vackra målningar och dukar. Varje verk i den här samlingen är ett riktigt konstverk och kommer att bli ett otroligt tillägg till varje hem eller kontor. Oavsett om du är ett fan av den populära animeserien, eller om du helt enkelt tycker om fantastiska konstverk, kommer den här samlingen säkert att imponera. Varje målning och duk har noggrant utformats med intrikata detaljer och livfulla färger. De är verkligen fängslande att titta på och skulle vara ett underbart tillägg till vilket rum som helst.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar