-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Tabell Naruto redo för strid

Målningen Naruto redo för strid är ett verkligt konstnärligt mästerverk som kommer att tilltala alla fans av Naruto-serien. Målningen föreställer den berömda karaktären Naruto Uzumaki, redo att möta sin fiende med beslutsamhet och mod. Målningen är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den mycket hållbar och motståndskraftig mot repor och skador. Duken är tryckt med högkvalitativa pigmentbläck, vilket garanterar en skarp och levande bild som inte bleknar med tiden.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Kampen kommer att vara skoningslös!

Målningen Naruto redo att slåss är ett verkligt mästerverk för alla fans av Narutouniversumet. Detta unika konstverk är utformat med stor uppmärksamhet på detaljer och erbjuder exceptionell bildkvalitet som garanterat kommer att fånga din fantasi. Målningen föreställer den berömda karaktären Naruto Uzumaki, redo att slåss med sin bestämda blick och aggressiva hållning, och hans ärkefiende.
Målning Naruto redo för strid presenterad på en vit bakgrund

Dina favorithjältar!

Målningen Naruto redo för strid är ett verkligt mästerverk för alla fans av den japanska animeserien Naruto. Den här målningen är en representation av en av seriens huvudpersoner, Naruto Uzumaki, i en episk stridsposition. Målningen är gjord med ett högupplöst tryck på en högkvalitativ canvas, vilket ger den stor hållbarhet och motståndskraft mot UV-strålar.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar