-15% Kod DCB15 fram till 01/12/2023

Rörlig bild från anime-serien Naruto

Naruto-seriens bräda är ett måste för alla som gillar serien. Det här samlarobjektet fångar all spänning och energi från serien i en enda bild, vilket gör det till ett perfekt sätt att minnas dina favoritstunder.

Bilden är tryckt på papper av hög kvalitet. Vare sig du är ett inbiten fan eller bara letar efter en unik present kommer Naruto-seriens canvas att glädja dig.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En målning för sanna Naruto-fans!

Letar du efter ett roligt och unikt sätt att visa din kärlek till anime-serien Naruto? Välj då den här animerade bilden från serien! Det här är ett måste för alla fans av serien att ha en souvenirbit. Den här animerade bilden visar en nyckelscen från den populära animeserien Naruto. Den är en fantastisk dekoration för vilket rum som helst och kommer garanterat att väcka roliga konversationer med gästerna. Så vänta inte längre, skaffa din alldeles egna Naruto anime rörliga bild idag!

Dina favorithjältar!

Vi presenterar Naruto Illustrated Paintings and Canvases Collection! Denna otroliga samling innehåller vackra målningar och dukar. Varje verk i den här samlingen är ett riktigt konstverk och kommer att bli ett otroligt tillägg till varje hem eller kontor. Oavsett om du är ett fan av den populära animeserien, eller om du helt enkelt tycker om fantastiska konstverk, kommer den här samlingen säkert att imponera. Varje målning och duk har noggrant utformats med intrikata detaljer och livfulla färger. De är verkligen fängslande att titta på och skulle vara ett underbart tillägg till vilket rum som helst.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar