-10% Kod DCN10 fram till 01/01/2024

Naruto målar efter ett slagsmål

Målningen Naruto efter ett slagsmål är ett konstverk som representerar ett av de mest symboliska ögonblicken i Naruto anime-serien. Målningen föreställer huvudpersonen Naruto Uzumaki efter en episk strid med sin ärkefiende. Målningen är gjord med stor uppmärksamhet på detaljer och färgkvalitet. De mörka och intensiva toner som används för att representera natthimlen kontrasterar mot de ljusa och livliga färgerna hos karaktärerna. Teckningsstilen är mycket trogen den i animeserien, vilket kommer att glädja Naruto-fans.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Det var en tuff kamp!

Målningen Naruto efter ett slagsmål är ett konstverk som fångar andan i den populära japanska animeserien Naruto. Det här unika verket är utformat för Naruto-fans och de som uppskattar modern konst. Målningen föreställer Naruto, seriens hjälte, efter en episk strid. Hans ansikte är bestämt och fokuserat, vilket visar hans inre styrka och beslutsamhet att skydda sina vänner och sin by.
Naruto-målning efter ett slagsmål installerad ovanpå en soffa
Naruto-målning efter ett slagsmål installerad ovanpå en soffa

En del av skuggan!

Målningen Naruto efter en strid är ett vackert konstverk som representerar ett av de mest episka ögonblicken i Naruto-serien. Den här målningen är perfekt för fans av Naruto och japansk animation i allmänhet. Målningen är gjord med stor uppmärksamhet på detaljer, vilket ger den ett realistiskt och levande utseende. Färgerna som används är ljusa och levande, vilket ger djup och dimension till bilden. Bilden i sig föreställer Naruto, seriens hjälte, efter en intensiv strid.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar