-10% Kod LOV10 fram till 29/02/2024

Bord från Naruto anime-serien

Det här är en duk från Naruto animeserien! Den här robusta och snygga artikeln är ett måste för alla fans av den populära animeserien. Duken är tillverkad av högkvalitativa material och har en elegant design som garanterat kompletterar alla hem- eller kontorsinredningar. Duken är tryckt med en levande bild av den ikoniska karaktären Naruto Uzumaki. Naruto anime canvas är perfekt att använda som dekoration. Med sin solida konstruktion och iögonfallande design kommer den här duken garanterat att göra ett uttalande i vilken miljö som helst.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En målning för sanna Naruto-fans!

Det här är målningen från Naruto anime-serien! Den här otroliga målningen är det perfekta tillägget till alla fans hem. Den innehåller scener från den populära animeserien och kommer garanterat att vara en framstående del i varje rum. Oavsett om du är ett inbiten fan eller bara letar efter en unik och iögonfallande möbel är Naruto anime-tabellen ett måste.

Dina favorithjältar!

Vi presenterar Naruto Illustrated Paintings and Canvases Collection! Denna otroliga samling innehåller vackra målningar och dukar. Varje verk i den här samlingen är ett riktigt konstverk och kommer att bli ett otroligt tillägg till varje hem eller kontor. Oavsett om du är ett fan av den populära animeserien, eller om du helt enkelt tycker om fantastiska konstverk, kommer den här samlingen säkert att imponera. Varje målning och duk har noggrant utformats med intrikata detaljer och livfulla färger. De är verkligen fängslande att titta på och skulle vara ett underbart tillägg till vilket rum som helst.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar