-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

5-delat diagram över Narutos stjärnkaraktärer

Här är ett 5-delat diagram över stjärnkaraktärerna i Naruto! Det är det perfekta sättet att hålla reda på dina favoritkaraktärer från den populära animeserien Naruto. Den här tavlan är tryckt på högkvalitativt papper och setet innehåller totalt fem tavlor. Oavsett om du är ett långvarigt fan av serien eller om du precis har börjat titta på den är den här boken ett måste för varje samling.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Styrkan i maktens styrka!

Letar du efter ett sätt att hålla reda på alla dina favoritkaraktärer i Naruto? Titta inte längre än på detta 5-delade diagram! Det här diagrammet innehåller alla huvudkaraktärer från den populära animeserien, vilket gör det lätt att se vem som är vem. Dessutom är det ett utmärkt sätt att visa upp ditt fandom för dina vänner och familj!

Dina favorithjältar!

Vi presenterar Naruto Illustrated Paintings and Canvases Collection! Denna otroliga samling innehåller vackra målningar och dukar. Varje verk i den här samlingen är ett riktigt konstverk och kommer att bli ett otroligt tillägg till varje hem eller kontor. Oavsett om du är ett fan av den populära animeserien, eller om du helt enkelt tycker om fantastiska konstverk, kommer den här samlingen säkert att imponera. Varje målning och duk har noggrant utformats med intrikata detaljer och livfulla färger. De är verkligen fängslande att titta på och skulle vara ett underbart tillägg till vilket rum som helst.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar