-10% Kod LOV10 fram till 29/02/2024

5-delat diagram Nanja, hjälten i Naruto manga

Vi presenterar den 5-delade Nanja-tältduken, hjälten i Naruto-mangan! Den här fantastiska produkten är perfekt för alla fans av den populära manga- och animeserien, eftersom den har en detaljerad och exakt representation av den älskade karaktären. Tillverkad av högkvalitativa material är den både hållbar och iögonfallande och kommer garanterat att tilltala alla samlare. Missa inte chansen att äga denna verkligt unika pjäs – beställ nu!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

När det gäller snygga och moderna möbler är Nanja 5-piece board en riktig hjälte! Denna unika möbel har inspirerats av den populära mangafiguren Naruto och kommer garanterat att ge ett spännande intryck i alla rum. Duken har fem olika delar som kan arrangeras på olika sätt, vilket gör den perfekt för både stora och små utrymmen. Dessutom kommer den snygga och eleganta designen garanterat att komplettera vilken inredning som helst. Oavsett om du är ett fan av manga eller inte kommer den här duken garanterat att bli en samtalsämne. Så ta hem Nanja 5-piece canvas idag och lägg till lite kul och funktionalitet i ditt hem!

Dina favorithjältar!

Vi presenterar Naruto Illustrated Paintings and Canvases Collection! Denna otroliga samling innehåller vackra målningar och dukar. Varje verk i den här samlingen är ett riktigt konstverk och kommer att bli ett otroligt tillägg till varje hem eller kontor. Oavsett om du är ett fan av den populära animeserien, eller om du helt enkelt tycker om fantastiska konstverk, kommer den här samlingen säkert att imponera. Varje målning och duk har noggrant utformats med intrikata detaljer och livfulla färger. De är verkligen fängslande att titta på och skulle vara ett underbart tillägg till vilket rum som helst.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar