-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Målning av Dragon Ball Z-hjälten Vegeta i strid

Vi presenterar det nyaste tillskottet till din Dragon Ball Z-samling – Vegeta i stridsmålning!

Den här fantastiska målningen kommer garanterat att bli en hit bland samlare och fans av animeserien. Den fångar den heroiska Saiyanprinsen i all sin prakt när han förbereder sig för att slåss. De livliga färgerna och den dynamiska kompositionen kommer att ge ett spännande intryck i alla rum.

Oavsett om du är ett inbiten fan eller om du precis har börjat lära känna Dragon Ball är den här målningen ett måste för alla seriösa samlare. Beställ nu och anslut dig till Vegetas mest lojala anhängare!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Letar du efter en våldsam och kraftfull målning att lägga till i din samling? Titta inte längre än till den här målningen av den heroiska Vegeta från Dragon Ball Z. Den här målningen, som fångades i strid, illustrerar Vegetas styrka och beslutsamhet på ett perfekt sätt. De starka färgerna och djärva linjerna kommer att fånga din uppmärksamhet och hålla den där. Oavsett om du är ett fan av Dragon Ball Z eller bara gillar fantastisk konst är den här målningen ett måste.

Dina favorithjältar!

Välkommen till världen av Dragon Ball Z! Kame Hamé Ha ! Dra nytta av Saiyans kraft genom att sätta en magnifik Dragon Ball Z-målning i ditt hem. Förvandla ditt hem till Super Saiyan-läge. Beställ din tavla idag och gör dig redo att ta ditt fandom till nästa nivå!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar