-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Dragon Ball Z-hjälten med sin drake i 5 delar

Det här är ett 5-delat diagram över Dragon Ball Z-hjälten och hans drake! Det här diagrammet är perfekt för alla fans av den populära animeserien Dragon Ball Z. Den innehåller din favoritkaraktär, inklusive den ikoniska draken Shenron. Tavlan är tillverkad av högkvalitativa material och kommer garanterat att bli en succé för alla fans av serien. Missa inte detta måste för alla Dragon Ball Z-fans!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Det här är den 5-delade bilden av Dragon Ball Z-hjälten med sin drake! Denna fantastiska produkt är perfekt för alla Dragon Ball Z-fans. Den visar hjälten med sin egen drake! Detta är ett måste för varje samling. Den är perfekt för visning och är en fantastisk present för alla tillfällen. Beställ din idag!

Dina favorithjältar!

Välkommen till världen av Dragon Ball Z! Kame Hamé Ha ! Dra nytta av Saiyans kraft genom att sätta en magnifik Dragon Ball Z-målning i ditt hem. Förvandla ditt hem till Super Saiyan-läge. Beställ din tavla idag och gör dig redo att ta ditt fandom till nästa nivå!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar