-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-delat diagram över Dragon Ball Z-hjälten Vegeta i alla åldrar

Det här diagrammet i fem delar ger dig en detaljerad bild av hur Vegeta förändras och växer under hela serien. Du ser hans utveckling från en ung Saiyan-krigare till en kraftfull vuxen och slutligen till en äldre. Varje steg i Vegetas liv är fascinerande, och det här diagrammet är det perfekta sättet att följa hans resa.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Det här diagrammet i fem delar ger en detaljerad bild av Vegeta i alla åldrar, från hans tidiga dagar som ung Saiyan-krigare till hans mer mogna år som en mäktig försvarare av jorden. Du får veta mer om hans motivationer, styrkor och svagheter samt hans relationer till de andra karaktärerna i serien. Framför allt får du en känsla för vad som gör Vegeta till en så unik och fängslande hjälte. Så dyka in och utforska de många facetter av denna fascinerande karaktär.

Dina favorithjältar!

Välkommen till världen av Dragon Ball Z! Kame Hamé Ha ! Dra nytta av Saiyans kraft genom att sätta en magnifik Dragon Ball Z-målning i ditt hem. Förvandla ditt hem till Super Saiyan-läge. Beställ din tavla idag och gör dig redo att ta ditt fandom till nästa nivå!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar