-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Målning i 5 delar som representerar karaktärerna i manga-serien Attack of the Titans

Den här tavlan i 5 delar föreställer huvudpersonerna i manga Attack of the Titans. Varje bit är ett porträtt av hög kvalitet som perfekt fångar varje karaktärs personlighet och essens. Färgerna är levande och livliga, vilket ger varje bild en imponerande visuell närvaro. Kompositionen av bilderna är också väl utformad, vilket gör det möjligt för tittarna att knyta an till sina favoritkaraktärer. Den här målningen kommer att bli ett utmärkt tillägg till din heminredning och kommer att glädja fans av Attack of the Titans. Den kan hängas i vilket rum som helst för att skapa en unik och inspirerande atmosfär.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Mytiska karaktärer!

Den här vackra tavlan i 5 delar innehåller huvudpersonerna från manga-serien Attack of the Titans. Varje bit är tryckt på en högkvalitativ canvas och inramad i en snygg svart träram. De livliga färgerna och de exakta detaljerna är hisnande och kommer att ge en unik touch av stil till din inredning. Karaktärerna lyfts fram med dynamiska poser och fängslande ansiktsuttryck. Det här konstverket kommer garanterat att glädja fans av Attack of the Titans och lägga till en konstnärlig touch i vilket rum som helst.

Utmärkta karaktärer!

Den här tavlan i 5 delar föreställer karaktärerna i manga-serien Attack of the Titans. Varje bit är unik och innehåller ett porträtt av varje karaktär. Illustrationerna är färgglada och mycket detaljerade, vilket gör att fansen kan känna sig nära karaktärerna. De ljusa och intensiva färgerna ger en touch av originalitet till din inredning. Bilden är tryckt på högkvalitativt papper för maximal hållbarhet. Den kan hängas på väggen eller placeras på en hylla och kommer att vara ett utmärkt sätt att dekorera ditt hem eller kontor.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar