-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Målning i 5 delar som föreställer en våldsam stridsscen från den berömda manga-serien Attack of the Titans

Den här tavlan i 5 delar är en vacker representation av den våldsamma kampscenen från den berömda manga Attack of the Titans. De livliga färgerna och de exakta detaljerna ger liv åt den här dramatiska scenen. Varje duk skildrar en annan karaktär, med intensiva uttryck och dynamiska rörelser. Den första målningen visar två karaktärer i en våldsam konfrontation. Det är nästan som att vara med i denna mäktiga scen! Den här målningen är ett utmärkt sätt att dekorera ditt hem eller kontor och visa din kärlek till denna klassiska manga.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S - 10x15 10x20 10x25cm
M - 20x30 20x40 20x50cm
L - 30x40 30x60 30x80cm
XL - 40x60 40x80 40x100xm

En mytisk scen!

Den här tavlan i 5 delar är ett unikt konstverk som skildrar den våldsamma stridsscenen från den berömda manga Attack of the Titans. Målningen består av 5 separata delar som sätts ihop till en stor målning. Varje del visar en annan bild av striden mellan titanerna och människorna. De starka färgerna och de exakta detaljerna ger helheten en känsla av rörelse och spänning. Den här tavlan i 5 delar blir ett utmärkt tillägg till din manga-samling eller heminredning. Den kommer också att vara en idealisk gåva för fans av denna kultmanga.
ovanför en mörk soffa med ljusgrå och gula kuddar finns en tavla i 5 delar som föreställer en scen från manga Attack of the Titans där två karaktärer slåss

En kraftfull manga!

Den här vackra tavlan i 5 delar är en slående representation av den våldsamma stridsscenen från den berömda manga-serien Attack of the Titans. Den består av 5 separata dukar som kan visas tillsammans för att skapa en dramatisk och detaljerad effekt. Färgen är rik och levande och färgerna är noggrant utvalda för att ge scenen liv. Detaljerna är exakta och karaktärernas ansiktsuttryck är uttrycksfulla. Målningen fångar perfekt den intensiva handlingen och kaoset i striden, vilket gör den till ett underbart tillägg till din samling eller inredning.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Färg

Mångfärgad

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Storlek

S, M, L, XL