-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Målning i 5 delar som föreställer en imponerande scen från den berömda mangan Attack of the Titans

Den här tavlan i 5 delar är ett exceptionellt konstverk som perfekt fångar den episka scenen från den berömda manga Attack of the Titans. De livliga färgerna och de fina detaljerna visas vackert på duken. Scenen föreställer en av titanerna bakom en av hjältarna som omsluter honom med all sin massa. Karaktärerna är exakt detaljerade och deras uttryck är fångade med finess. De djupa och intensiva färgerna ger målningen en dramatisk atmosfär och skapar en mycket realistisk stämning. Den här målningen är en fantastisk väggdekoration för fans av Attack of the Titans och ett underbart tillägg till vilket rum som helst.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S - 10x15 10x20 10x25cm
M - 20x30 20x40 20x50cm
L - 30x40 30x60 30x80cm
XL - 40x60 40x80 40x100xm

En total nedsänkning!

Den här tavlan i fem delar är en spektakulär representation av den ikoniska scenen från den berömda manga-serien Attack of the Titans. De levande och intensiva färgerna ger målningen en dramatisk och spännande atmosfär. Duken är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar en lång livslängd och motståndskraft mot repor och stötar. Den här tavlan i 5 delar är ett utmärkt val för dem som vill ge sin heminredning en touch av action och äventyr.

Den berömda Manga!

Den här tavlan i fem delar är en imponerande representation av kultscenen från den berömda manga-serien Attack of the Titans. De djupa orangefärgerna och de exakta detaljerna hos karaktärerna är fängslande och kommer att fördjupa dig direkt i mangans värld. Kombinationen av de livfulla färgerna och de exakta linjerna på karaktärerna gör den här målningen unik och perfekt för alla mangafans. Den kan placeras i vilket rum som helst, oavsett om det är ditt vardagsrum, sovrum eller kontor, och kommer säkert att vara rummets mittpunkt. Den här målningen är ett utmärkt sätt att visa din kärlek till manga och att dekorera ditt hem med en personlig touch.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Färg

Mångfärgad

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Storlek

S, M, L, XL