-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Målning i 5 delar som föreställer en blodig krigsscen från den berömda Manga Attack of the Titans

Den här tavlan i 5 delar är en spektakulär representation av den blodiga krigsscenen från den berömda manga Attack of the Titans. De levande, djupa färgerna och de slående detaljerna i den här målningen är hisnande. När dukarna sätts ihop sida vid sida bildar de ett magnifikt krigslandskap av otrolig skala. Bakgrunden består av mörkblå nyanser som perfekt matchar figurernas livfulla färger. De realistiska detaljerna ger liv åt denna blodiga krigsscen. Den här tavlan i 5 delar är ett unikt konstverk som kan avnjutas av alla fans av manga och japansk animation. Den kommer att vara ett utmärkt tillägg till din samling och ett fantastiskt sätt att dekorera ditt hem eller kontor.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S - 10x15 10x20 10x25cm
M - 20x30 20x40 20x50cm
L - 30x40 30x60 30x80cm
XL - 40x60 40x80 40x100xm

En mytisk scen!

Den här tavlan i 5 delar är ett exceptionellt konstverk som föreställer den blodiga krigsscenen från den berömda manga Attack of the Titans. Färgerna är ljusa och fängslande, med varierande nyanser av rött, grått och svart som passar perfekt till scenens intensiva atmosfär. Målningen består av flera karaktärer som kämpar mot titanerna för att rädda sin värld. Varje detalj är minutiöst målad, vilket gör varje bit unik och autentisk. Den här målningen är ett utmärkt val för fans av manga-serien Attack of the Titans och alla som uppskattar konst. Den kommer att lägga till en touch av originalitet till din inredning och kommer att glädja samtida konstälskare.

Attack of the Titans är ett måste!

Den här tavlan i 5 delar föreställer en blodig krigsscen från den berömda manga Attack of the Titans. Striden förstärks av livliga färger och realistiska detaljer. De fem dukarna är arrangerade så att de bildar en stor panoramamålning som ger en känsla av vidd och djup. Duken är tryckt på papper som är speciellt utformat för att motstå UV-ljus och blekning, och är noggrant inramad i en träram. Den här tavlan i fem delar är ett unikt konstverk som kan njutas av alla fans av Attack of the Titans och som kommer att bli ett utmärkt tillägg till din samling.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Färg

Mångfärgad

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Storlek

S, M, L, XL