-15% Kod DCB15 fram till 01/12/2023

Målning i 5 delar av Levi Ackerman som lägger undan en blodig kniv

Den här tavlan i 5 delar är ett fängslande konstverk som föreställer den legendariska karaktären Levi Ackerman från manga och anime Attack of the Titans. Han ses med ett blodigt blad i skidan, vilket tyder på att han nyligen varit inblandad i en våldsam strid. Scenen förstärks av starka färger och realistiska detaljer, vilket ger målningen en dramatisk och intensiv känsla. Levis uttrycksfulla ansikte visar hans beslutsamhet och inre styrka när han förbereder sig för att möta sina fiender. Den här målningen är perfekt för fans av Attack on Titan som vill ta in lite av animeuniversumet i sitt hem.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S - 10x15 10x20 10x25cm
M - 20x30 20x40 20x50cm
L - 30x40 30x60 30x80cm
XL - 40x60 40x80 40x100xm

Ett måste!

Den här tavlan i 5 delar är ett unikt konstverk som föreställer karaktären Levi Ackerman från animefilmen Attack of the Titans. Man ser honom lägga undan en blodig kniv, vilket visar hans mod och beslutsamhet att skydda dem han älskar. Duken är handmålad av professionella konstnärer och färgerna är ljusa och levande, vilket ger målningen en kraftfull, mytisk känsla. Färgerna som används kompletteras av subtila skuggor för att skapa en dramatisk och fängslande effekt. Detaljerna i ansiktet och bladet ger målningen ett realistiskt och djupgående utseende. Den här målningen är ett underbart verk för alla anime-fans och ett utmärkt sätt att dekorera ditt hem eller kontor.
framför två svartvita art deco-fåtöljer med röda sitsar, på en grå vägg, en tavla i 5 delar av hjälten i Titans Attack Levi Ackerman som lägger undan en blodig kniv efter ett slagsmål

Mycket mer än bara en manga!

Den här tavlan i 5 delar föreställer Levi Ackerman, den ikoniska karaktären i anime-serien Attack of the Titans. Man ser honom lägga undan ett blodigt blad i en noggrann och lugn gest. Färgerna är livliga och detaljkvaliteten är anmärkningsvärd. De varma färgerna ger helheten en mjuk och fridfull atmosfär, trots det mörka temat. Målarens arbete är imponerande och den här målningen kommer att vara ett utmärkt tillägg till din väggdekoration. Du kan beundra de subtila uttrycken och nyanserna i färgerna som alla är bevarade av en skyddande fernissa. Den här målningen kommer att vara en utmärkt gåva till ett fan av animefilmen.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Färg

Mångfärgad

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Storlek

S, M, L, XL