-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-styckigt bräde som visar två karaktärer från manga-serien Attack of the Titans på ett fält som väntar på strid

Den här tavlan i 5 delar föreställer två karaktärer från manga Attack of the Titans på ett fält, i väntan på strid. De två karaktärerna är berättelsens huvudpersoner. De visas med handen i handen, redo att möta sina fiender. Bakgrunden är ett grönt fält med träd och berg vid horisonten. Den dominerande färgen är guld, som representerar de två figurernas styrka och beslutsamhet. Målningens komposition är mycket realistisk och gör att du kan fördjupa dig i titanernas attackvärld. Den här tavlan i 5 delar är ett vackert konstverk som kommer att vara ett utmärkt tillägg till alla manga-samlingar.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S - 10x15 10x20 10x25cm
M - 20x30 20x40 20x50cm
L - 30x40 30x60 30x80cm
XL - 40x60 40x80 40x100xm

En mytisk scen!

Den här vackra tavlan i 5 delar är ett riktigt mästerverk för fans av animefilmen Attack of the Titans. Huvudpersonerna avbildas på ett fält med sina vapen och väntar på nästa strid. De livliga färgerna och realistiska detaljerna ger den här bilden liv och fångar essensen av animefilmen. Den här målningen är ett utmärkt sätt att dekorera ditt hem eller kontor med en touch av mangainspiration. Varje bit är noggrant handmålad av professionella konstnärer för att skapa en unik produkt som kommer att glädja fans av Attack of the Titans. Det är en fantastisk present till alla som gillar manga och anime.

En manga som inte liknar någon annan!

Den här vackra tavlan i 5 delar föreställer två karaktärer från manga-serien Attack of the Titans på ett fält i väntan på strid. De två karaktärerna befinner sig på ett gyllene fält och bär sina favoritvapen, redo att slåss för att skydda sin värld. Scenen är fångad med noggrann uppmärksamhet på detaljer och färg, vilket ger en dynamisk och realistisk bild som perfekt fångar atmosfären i denna kultmanga. De varma tonerna och pastellfärgerna ger den här målningen en touch av elegans och sofistikering. Den här tavlan i 5 delar kommer att vara ett utmärkt tillägg till din heminredning och kommer att glädja fans av manga-serien Attack of the Titans.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Färg

Mångfärgad

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Storlek

S, M, L, XL