-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

5-styckig tavla som visar en scen från Manga Attack of the Titans i svartvitt med detaljer i rött

Den här tavlan i fem delar föreställer en scen från en av de mest populära mangaerna, Attack of the Titans. Scenen är avbildad i svartvitt med detaljer i rött för att framhäva scenen. Målningssetetet i stort format kommer att ge en konstnärlig touch till din heminredning. De mörka färgerna ger det här konstverket en dramatisk och mystisk atmosfär som kommer att fängsla ögonen på alla som betraktar det. Den här tavlan i 5 delar är ett utmärkt sätt att visa din kärlek till manga-serien Attack of the Titans och göra ditt hem unikt och personligt.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S - 10x15 10x20 10x25cm
M - 20x30 20x40 20x50cm
L - 30x40 30x60 30x80cm
XL - 40x60 40x80 40x100xm

En riktig stileffekt!

Den här vackra tavlan i 5 delar föreställer en scen från kultfilmen Attack of the Titans. Detaljerna är noggrant målade och kontrasten mellan det svartvita och de röda detaljerna är mycket imponerande. Scenen är rik på detaljer och de valda färgerna skapar en intensiv och dramatisk atmosfär. Den här målningen kommer att vara ett utmärkt tillägg till din heminredning och kommer att glädja alla fans av manga och Attack of the Titans.

En hårdnande manga!

Den här vackra tavlan i 5 delar föreställer en scen från manga-serien Attack of the Titans. Karaktärerna är exakt tecknade i svartvitt, medan detaljerna framhävs av ljusa röda färger. Kompositionen är både snygg och dynamisk och erbjuder en fängslande titt på universumet i denna kultmanga. Texten är skriven på franska, vilket gör målningen ännu mer unik och personlig. Denna produkt är idealisk för fans av manga som vill dekorera sitt hem eller kontor med ett konstnärligt och originellt objekt. Den kan också bli en minnesvärd present till någon som tycker om denna kultmangas värld.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Färg

Mångfärgad

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Storlek

S, M, L, XL