-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-stycken målning av Levi Ackerman från Manga Attack of the Titans knäböjande med ett svärd i varje hand och vingar utspridda på ryggen

Den här vackra tavlan i 5 delar föreställer Levi Ackerman, en av huvudpersonerna i manga Attack of the Titans. Han knäböjer, med ett svärd i varje hand och vingar utspridda på ryggen. Färgerna är ljusa och livfulla, vilket gör bilden mycket attraktiv. Detaljerna är exakta och välgjorda, vilket ger Levi en känsla av kraft och mod. Gråtonerna är subtila och får färgerna att framträda. Duken är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar. Den här målningen är perfekt för att lägga till en touch av stil och sofistikering i ditt hem. Den kommer garanterat att göra ett uttalande och komplettera vilket rum som helst. Du kan också använda den för att dekorera ditt kontor eller sovrum. Med den här målningen får du ett unikt konstverk som kommer att göra ett uttalande var du än placerar den.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S - 10x15 10x20 10x25cm
M - 20x30 20x40 20x50cm
L - 30x40 30x60 30x80cm
XL - 40x60 40x80 40x100xm

En gripande scen!

Den här tavlan i fem delar är en vacker representation av Levi Ackerman, huvudpersonen i manga Attack of the Titans. Han knäböjer med ett svärd i varje hand och vingar utspridda på ryggen. Färgerna är livliga och designen är mycket realistisk. Scenen visar Levi i aktion, redo att ta sig an alla hinder som kommer i hans väg. Målningen är ett utmärkt sätt att hylla en av de mest ikoniska karaktärerna i japansk populärkultur. Denna produkt är perfekt för dem som vill dekorera sitt hem eller kontor med ett unikt och anmärkningsvärt verk.

En manga som du måste ha!

Den här vackra tavlan i 5 delar föreställer Levi Ackerman, huvudpersonen i manga Attack of the Titans. Han knäböjer med ett svärd i varje hand och vingar utspridda på ryggen. Färgerna är ljusa och intensiva, med nyanser av grått och svart som smälter samman för att skapa en slående effekt. Duken är belagd med en lack för att skydda den och ge den ett glänsande, långvarigt utseende. Den här målningen är perfekt för fans av Attack of the Titans som vill uttrycka sin kärlek till den här ikoniska karaktären. Den är ett utmärkt tillägg till vilket rum som helst och kommer garanterat att glädja alla som betraktar den.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Färg

Mångfärgad

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Storlek

S, M, L, XL