-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

5-stycken målning av en strid från den berömda manga Attack of the Titans

Den här tavlan i 5 delar är ett måste för fans av Attack of the Titans. Den skildrar en episk strid mellan en människa och en titan, med levande färger och exceptionell tryckkvalitet. Varje del av målningen mäter 30 cm i höjd och 40 cm i bredd, vilket gör den till en unik och imponerande produkt. Duken är tillverkad av bomull av hög kvalitet och ramen är tillverkad av massivt trä. Målningen är redo att hängas upp och passar perfekt in i vilken inredning som helst. Du kommer garanterat att njuta av skönheten i den här inramade tavlan i många år framöver.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Strider utan motstycke!

Den här tavlan i 5 delar föreställer en episk strid från den berömda manga Attack of the Titans. Målningen består av 5 delar som bildar en komplett och fängslande bild. Färgerna är livliga och djupa, med röda, orange och gula toner som framhäver detaljerna hos karaktärerna och deras handlingar. Målningen är både kraftfull och vacker och erbjuder en unik och spännande skildring av ett av mangans viktigaste ögonblick. Den kommer att vara ett utmärkt tillskott till alla Attack of the Titans-fansamlingar.
Ovanför en lång möbel med vita musikhögtalare finns en tavla i fem delar som föreställer en strid mellan en hjälte och en titan från manga Attack of the Titanes

En berömd måltid!

Den här tavlan i fem delar är en dynamisk och episk skildring av striden mellan en människa och en av titanerna i den berömda mangan Attack of the Titans. De livliga färgerna och de flytande rörelserna fångar den intensiva handlingen och våldet i denna historiska konflikt. Huvudpersonerna är noggrant porträtterade. Målningens komposition betonar hjälternas mod och beslutsamhet när de konfronterar titanerna. Varje målning är ett vittnesbörd om den mänskliga andens styrka och viljan att överleva. Den här tavlan i 5 delar är ett unikt och inspirerande tillägg till din samling.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar