-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-delad målning från manga Attack of the Titans där en av titanerna står upprätt och skrämmande mot en av hjältarna

Den här 5-delade Attack of the Titans Manga-målningen är ett otroligt konstverk som perfekt fångar temat i animeserien. De levande färgerna och de exakta detaljerna gör den här målningen spektakulär och fängslande. Bakgrunden är en mörk, molnig himmel med blixtar som lyser upp landskapet. I förgrunden står en Titan upprätt och skrämmande mot en av hjältarna. Scenen är fylld av spänning och spänning, som om striden är på väg att börja. Den här målningen är ett utmärkt sätt att lägga till en unik och personlig touch till din inredning. Den kommer säkerligen att vara fokuspunkten i ditt rum och kommer att fånga uppmärksamheten hos alla som kommer in.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S - 10x15 10x20 10x25cm
M - 20x30 20x40 20x50cm
L - 30x40 30x60 30x80cm
XL - 40x60 40x80 40x100xm

En gripande scen!

Den här 5-delade Manga-brädan Attack of the Titans är ett utmärkt sätt att lägga till en unik och personlig touch till din inredning. Den består av 5 individuella paneler som är sammanlänkade med svarta kanter för att bilda en stor tavla. Bilderna på tavlorna föreställer scener från den populära animefilmen Attack of the Titans. Varje panel är tryckt på canvas av hög kvalitet med levande färger och fina detaljer. Den levereras med krokar och skruvar för enkel montering. Den här tavlan i 5 delar är ett utmärkt sätt att visa din kärlek till Attack of the Titans och ge ditt utrymme en unik och personlig touch.

Attack of the Titans är ett måste!

Den här 5-delade målningen från manga-serien Attack of the Titans är ett spektakulärt och detaljerat konstverk. Målningen består av 5 delar som representerar en fängslande scen mellan en skrämmande titan och en modig hjälte. Titanen står rak, våldsam och stolt framför hjältarna med ett intensivt och hotfullt uttryck. Färgerna är ljusa och intensiva, vilket ger målningen en dynamisk och energisk närvaro. Målningen är gjord med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket gör den till ett unikt och imponerande verk. Den här målningen är den perfekta presenten för fans av Attack of the Titans och kommer att ge en speciell touch till vilket rum som helst.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Färg

Mångfärgad

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Storlek

S, M, L, XL