-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

5-bitars bräda som visar en av titanerna från titanernas attack som invaderar himlen och är på väg mot en av hjältarna

Den här vackra 5-delade målningen i blåtonade färger föreställer en av titanerna från Attack of the Titans som invaderar himlen och är på väg mot en av hjältarna. Varje canvas är tryckt på högkvalitativt material, vilket gör det till ett hållbart konstverk av hög kvalitet. De livliga färgerna och de exakta detaljerna fångar perfekt den episka scenen och ger en touch av energi till din inredning. Den här målningen kan hängas upp på vilken vägg som helst för att skapa en dramatisk och inspirerande atmosfär. Den här målningen är idealisk för alla fans av Attack of the Titans och är en unik och djärv dekoration som garanterat kommer att vända på huvudet.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S - 10x15 10x20 10x25cm
M - 20x30 20x40 20x50cm
L - 30x40 30x60 30x80cm
XL - 40x60 40x80 40x100xm

En gripande scen!

Den här tavlan i 5 delar föreställer en av titanerna från Attack of the Titans som invaderar himlen och är på väg mot en av hjältarna. Färgerna är ljusa och intensiva och ger scenen en känsla av omåttlighet och kraft. Den här målningen är ett utmärkt sätt att fånga essensen av Attack of the Titans och intensiteten i striden mellan hjälten och titanen.

Attack of the Titans är ett måste!

Den här tavlan i 5 delar är en vacker representation av en av titanerna från Attack of the Titans, som invaderar himlen och är på väg mot en av hjältarna. Färgerna är levande och fängslande och ger bilden en känsla av brådska och överhängande fara. Scenen är exakt detaljerad och varje del av bilden är perfekt proportionerad. De grå och svarta nyanserna skapar en slående kontrast till de mer intensiva färgerna. Skuggorna är realistiska och ger målningen extra djup och textur. Figurernas konturer är skarpa och tydliga, vilket gör att man kan se deras ansiktsuttryck och rörelser. Den här målningen kommer garanterat att bli ett bra tillägg till din inredning och ett utmärkt sätt att visa din kärlek till Attack of the Titans.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Färg

Mångfärgad

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Storlek

S, M, L, XL