-10% Kod LOV10 fram till 29/02/2024

Målning i 5 delar av en Bleach-hjälte som slåss mot ett monster

Den här tavlan i fem delar är en vacker representation av en av Bleach-hjältarna som möter ett monster. Färgerna är djupa och intensiva och detaljerna är exakta och realistiska. Scenen föreställer hjälten som står, beväpnad med sitt svärd, inför ett gigantiskt monster som verkar vara en demonisk varelse. De mörka färgerna och den tryckande atmosfären i scenen ger en känsla av överhängande fara. Nyanser av svart, rött och vitt ger en dramatisk touch till helheten. Den här målningen är perfekt för att komplettera inredningen i ditt vardagsrum eller sovrum och erbjuda dig en stund av underhållning och flykt.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En fantastisk värld!

Den här tavlan i 5 delar är ett riktigt mästerverk för Bleach-fans. Den föreställer en av hjältarna i manga som möter ett monster. Färgerna är livliga och intensiva, vilket ger en mycket dynamisk atmosfär till bilden. Scenen är fångad i ett intensivt ögonblick och karaktärernas kraft syns tydligt. Duken är tryckt på ett slitstarkt, vattentätt material som ger en lång livslängd och skydd mot repor och fläckar. Träramen är noggrant utformad för att komplettera det övergripande utseendet och ge din inredning en touch av sofistikering. Den här tavlan med 5 delar blir ett utmärkt tillägg till din samling och ett perfekt sätt att visa din kärlek till Bleach.
i ett vardagsrum, ovanför en brun soffa och på en grön vägg, en tavla i fem delar av ett monster från Bleatch-mangan, där en av hjältarna kämpar mot ett mörkt och dystert monster

Din favorit manga!

Den här tavlan i fem delar föreställer en av hjältarna i Bleach, en av de mest populära manga-serierna, som möter ett monster. Scenen är rik på färger och action, vilket gör den spännande och dynamisk. Karaktärerna är noggrant detaljerade och deras ansiktsuttryck återspeglar deras engagemang i kampen. Monstret å andra sidan är imponerande och skrämmande. Målningens övergripande komposition är anmärkningsvärd och antyder en intensiv kamp mellan hjälten och monstret. Den här målningen kommer att vara ett perfekt tillägg till din heminredning och kommer att låta dig återuppleva action och äventyr från japansk manga.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar