-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Samtida målning Bitcoin

Den här moderna Bitcoin-målningen är ett unikt konstverk som ger din inredning en djärv och modern touch. Duken är tryckt på högkvalitativt tyg för att säkerställa maximal hållbarhet och en felfri finish. Den matta finishen gör att färgerna kan lysa och komplettera vilken inredning som helst. Den här tavlan är idealisk för teknikentusiaster och samlare. Du kan också hänga den på väggen eller placera den på ett bord för att skapa en intressant och unik fokuspunkt.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Gå in i framtiden

Den här moderna Bitcoin-målningen är en unik och elegant tavla som passar perfekt in i din inredning. Den här moderna Bitcoin-målningen är ett unikt och elegant verk som passar perfekt i din inredning. Den är tillverkad av lövträ, målad i ljusa, livfulla färger och dekorerad med en Bitcoin-design tryckt på ytan. Burlapduken ger den ett rustikt och tidlöst utseende. Den här tavlan kommer att bli ett fantastiskt tillägg till din samling och ett roligt sätt att visa din kärlek till teknik. Lägg till den här vackra målningen i ditt hem och gör den till en omedelbar fokuspunkt!
Samtida Bitcoin-målning över en blå soffa

Den nya världen av kryptovalutor

Den här samtida Bitcoin-målningen är ett unikt och modernt dekorativt föremål som passar perfekt i din inredning. Den högkvalitativa bomullsduken ger utmärkt tryckkvalitet, medan den matta finishen ger den ett lyxigt och elegant utseende. Designen har Bitcoin-symbolen, med nyanser av grått, svart och vitt för att skapa ett djärvt, modernt utseende. Den är utformad för att enkelt kunna hängas på väggen och kommer att komplettera färgerna och texturerna i ditt rum. Den här tavlan är ett utmärkt sätt att visa din passion för teknik och finansvärlden. Det är den perfekta presenten till en investerare eller ett fan av kryptovalutor.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar