-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Målar man med vargmask och bitcoin

Denna unika och originella målning är en perfekt blandning av konst och teknik. Målningen är handgjord med levande färger och omsorg om detaljer. Vargen är avbildad i en stark och djärv hållning, vilket återspeglar bitcoin-teknikens dynamiska och innovativa karaktär. Mynten symboliserar den frihet och det oberoende som Bitcoin ger. Den här målningen är ett utmärkt sätt att dekorera ditt hem eller kontor och samtidigt visa ditt intresse för teknik. Den kommer säkert att vara en fokuspunkt för samtal och ett utmärkt sätt att dela din passion för teknik med dina gäster.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Gå in i framtiden

Den här målningen med varg och bitcoin är ett unikt konstverk som tar dig med på en resa till en värld av magi och mystik. En bitcoin är placerad bredvid vargen, som för att påminna honom om att framtiden ligger i hans händer. Färgerna är ljusa och livliga, vilket ger verket en dynamisk och inspirerande atmosfär. Det här verket kommer att vara perfekt för att lägga till en touch av originalitet till din inredning. Den kommer att ge en touch av modernitet och sofistikering till ditt utrymme. Målningen med varg och bitcoin är ett unikt konstverk som låter dig njuta av fördelarna med teknik och natur.

Den nya världen av kryptovalutor

Den här målningen är ett djärvt, modernt konstverk som kombinerar vargen och Bitcoin. Färgerna är ljusa och mättade, med nyanser av grått, blått och svart. Vargen står framför en gyllene bakgrund som symboliserar Bitcoin. Den här målningen är både kraftfull och subtil och passar perfekt in i din inredning. Den är tryckt på canvas av hög kvalitet. Det här verket är ett utmärkt sätt att uttrycka ditt intresse för kryptovalutor och din beundran för vildmarken.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar