-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Dekorativ duk med två gyllene Bitcoins

Den här dekorativa duken är ett unikt och originellt verk som ger ditt hem en sofistikerad touch. Den är tryckt på tyg och har en realistisk illustration av två gyllene Bitcoins som reflekteras på den svarta bakgrunden. Den moderna och eleganta designen är perfekt för att komplettera din inredning och lägga till en touch av färg och stil till ditt utrymme. Duken är tryckt med högkvalitativt bläck för att säkerställa en lång livslängd och glansig finish. Den kommer färdig att hängas upp på väggen och är lätt att rengöra och underhålla. Denna dekorativa canvas kommer att vara ett utmärkt sätt att visa din kärlek till teknik och kryptovalutor och lägga till en modern touch till ditt hem.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En originell och modern duk

Den här dekorativa duken med två gyllene Bitcoins är ett unikt och modernt tillägg till ditt hem. Mynten är exakt ritade och framhävda med en rik, glänsande guldfärg. Duken är tryckt på ett slitstarkt tyg som står emot repor och fläckar, vilket gör den till ett utmärkt val för inredning. Det minimalistiska, eleganta mönstret passar i alla utrymmen, från vardagsrummet till kontoret. De rundade hörnen och de släta kanterna ger den här dekorativa duken en professionell finish. Detta är en idealisk produkt för teknikentusiaster och kryptovalutafans. Unna dig denna originella och moderna produkt för att komplettera din inredning!
Dekorativ duk med två gyllene Bitcoins

En ny monetär värld!

Den här dekorativa duken är ett charmigt och intressant tillägg till din inredning. Den har två gyllene bitcoins som är placerade på en röd bakgrund. Mynten är omgivna av ett geometriskt mönster som ger dem ett lyxigt och modernt utseende. Texten “Bitcoin” är tryckt med vita bokstäver på den svarta bakgrunden, vilket ger den ett distinkt och modernt utseende. Duken är tryckt på högkvalitativt tyg för optimal hållbarhet och kvalitet. Denna dekorativa canvas är ett utmärkt sätt att lägga till en unik och modern touch i ditt hem.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar