-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Dekorativ duk illustrerad med guld Bitcoins

Den här dekorativa duken illustrerad med guldbitar är ett unikt och speciellt konstverk som ger din inredning en modern och tidlös touch. Duken är tryckt på ett högkvalitativt tyg, vilket gör den hållbar och långvarig. Guld Bitcoins är framhävda med ljusa, livliga färger som kompletterar vilken inredningsstil som helst. Duken är lätt att installera och kan hängas upp på väggen för ett omedelbart fräscht och elegant utseende. Den här duken är ett utmärkt sätt att lägga till en touch av sofistikering till ditt inredningsutrymme och visa din kärlek till teknik och design.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En originell och modern duk

Den här dekorativa duken med guldbitar är ett utmärkt sätt att lägga till en unik och modern touch till din inredning. Duken är tryckt på ett slitstarkt, UV-beständigt tyg, vilket gör att den behåller sin färg och livfullhet även efter många års användning. Bitcoin-mynten i guld är perfekt representerade på duken, med exakta och realistiska detaljer. Duken kan hängas på väggen eller ramas in för att skapa ett mer professionellt utseende. Denna canvas är ett utmärkt sätt att lägga till en personlig touch till din inredning och visa ditt intresse för teknik och kryptovalutor.

En ny monetär värld!

Den här dekorativa duken med guldbitar är ett utmärkt sätt att ge ditt hem en unik och modern touch. Bitcoins är avbildade på duken, vilket ger den ett distinkt och elegant utseende. Duken är tryckt på högkvalitativt tyg, vilket gör den till en hållbar och robust produkt. Guldfärgen på Bitcoins är rik och djup, vilket ger den ett lyxigt och rikt utseende. Duken är lätt att hänga upp. Den här dekorativa duken är ett utmärkt sätt att lägga till en unik och modern touch i ditt hem och visa din passion för informationsteknik.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar