-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-delad dekorativ duk av Bitcoin-universumet

Den här 5-delade dekorativa duken av Bitcoin-universumet är ett unikt och intressant sätt att sätta en modern touch på ditt hem. Den består av fem delar som representerar olika aspekter av Bitcoin-universumet, inklusive Bitcoin-logotypen, diagram över marknadsdata, transaktionsinformation, värdediagram och illustrationer av de viktigaste aktörerna i branschen. Varje del är tryckt på en hållbar canvas av 100 % bomull och monteras på en robust träram för att garantera en lång livslängd. De livliga färgerna och de skarpa detaljerna ger en modern touch till din inredning. Denna dekorativa canvas är idealisk för alla som vill lägga till en touch av originalitet i sitt hem och som brinner för Bitcoin-världen.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En originell och modern duk

Den här 5-delade dekorativa duken är ett unikt konstverk som hyllar Bitcoin-universumet. Den är tryckt på högkvalitativt tyg och är gjord för att hålla och stå emot de kommande åren. Duken representerar en virtuell och teknisk värld med ljusa färger och intressant grafik. De olika delarna representerar de viktigaste aspekterna av kryptovalutan Bitcoin. Varje del är rik på detaljer och information, vilket gör den till en exceptionell och mycket attraktiv produkt. Det här är en duk som kommer att lysa upp ditt rum och som säkerligen kommer att bli stans samtalsämne!
5-delat diagram över Bitcoin-universumet

En ny monetär värld!

Den här 5-delade dekorativa duken är ett unikt och kreativt sätt att visa upp din passion för Bitcoin-världen. Med sina livliga färger och innovativa grafik kommer den här duken att ge en modern touch till ditt hem. Den innehåller illustrationer av bitcoins grundläggande principer. De valda färgerna återspeglar temat perfekt och är idealiska för att komplettera din inredning. Duken är tillverkad av ett hållbart och reptåligt material, vilket gör den till en utmärkt långsiktig investering. Duken är också lätt att rengöra och underhålla, vilket gör den till ett utmärkt tillägg till ditt hem eller kontor.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar