-10% Kod LOV10 fram till 29/02/2024

Vikingmålning under solen och stormen

Den här målningen Vikingar i sol och storm är inspirerad av det vackra nordiska landskapet. De livliga färgerna och den dramatiska belysningen för in utomhusets skönhet inomhus. Oavsett om du väljer att hänga den i ditt vardagsrum eller ditt sovrum kommer den här målningen att ge en touch av elegans till alla utrymmen.

🇫🇷 Made In France: Tillverkad i vår franska verkstad i Joué-lès-Tours

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm
S : 21cmx30cm
M : 30cmx45cm
L: 40cmx60cm
XL: 60cmx80cm
XXL: 70cmx100cm

Ett perfekt samtalsämne

Den här målningen är ett vackert och unikt tillägg till ditt hem. De ljusa färgerna och den kraftfulla bilden av vikingarna gör den till ett perfekt samtalsobjekt.

Kraftfulla krigare

Vikingarna var mäktiga skandinaviska krigare, beväpnade med enorma svärd och seglande på långskepp. Fördjupa dig i vikingarnas värld med vår samling vikingamålningar.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell