-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Vikingmålning på en drakkar

Den här målningen Vikings on a Drakkar är perfekt för alla som älskar historia eller vill lägga till en touch av nordisk kultur i sitt hem. De dämpade färgerna ger den en rustik känsla, medan de intrikata detaljerna tillför ett element av sofistikering. Dessutom är den trendig – vem älskar inte vikingar nuförtiden?

🇫🇷 Made In France: Tillverkad i vår franska verkstad i Joué-lès-Tours

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm
S : 21cmx30cm
M : 30cmx45cm
L: 40cmx60cm
XL: 60cmx80cm
XXL: 70cmx100cm

Olika och unika

Den här väggdekorationen är inte bara elegant, utan också mycket trendig. Så om du letar efter något annorlunda och unikt är detta den perfekta bilden för dig.

Mäktiga krigare

Vikingarna var mäktiga skandinaviska krigare, beväpnade med enorma svärd och seglande på långskepp. Fördjupa dig i vikingarnas värld med vår samling vikingamålningar.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell