-15% Kod DCB15 fram till 01/12/2023

Drakkar bild i dimman

Den här målningen kommer att tilltala alla som älskar vikingar, historia och havsforskning. Den är ett utmärkt tillägg till hemmet eller kontoret och ett bra samtalsämne. Beställ din Drakkar i dimman målning idag!

🇫🇷 Made In France: Tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm
XS: 30cmx60cm
S : 40cmx80cm
M : 50cmx100cm
L: 60cmx120cm
XL: 70cmx140cm
XXL: 80cmx160cm

En personlig stil

Den här målningen är det perfekta tillägget till alla rum som behöver en touch av trend och personlighet. Den atmosfäriska dimman skapar en eterisk känsla, medan de stående vikingarna ger lite historiskt intresse. Den är perfekt för alla som vill ge sitt hem lite personlig stil.

Kraftfulla krigare

Vikingarna var mäktiga skandinaviska krigare, beväpnade med enorma svärd och seglande på långskepp. Fördjupa dig i vikingarnas värld med vår samling vikingamålningar.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell