-10% Kod LOV10 fram till 29/02/2024

Berserk krigare målning

Upptäck vår nya Berserk-krigarmålning – perfekt för att skapa en nordisk atmosfär i varje hem. Den här unika och eleganta målningen föreställer en krigarfarmare som går in i ett heligt raseri som gör honom superkraftig och kapabel till de mest osannolika bedrifter.

🇫🇷 Made In France : Målningen är tillverkad i vår franska verkstad i Joué-lès-Tours

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm
S : 21cmx30cm
M : 30cmx45cm
L: 40cmx60cm
XL: 60cmx80cm

Enkelt och effektivt

Färgerna är perfekt valda för att skapa en känsla av dramatik och mystik, medan den enkla men effektiva kompositionen fångar ögat och ger ett verkligt intryck i vilket rum som helst.

Kraftfulla krigare

Vikingarna var mäktiga skandinaviska krigare, beväpnade med enorma svärd och seglande på långskepp. Fördjupa dig i vikingarnas värld med vår samling vikingamålningar.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell