-10% Kod LOV10 fram till 29/02/2024

Tutankhamons gravmask

Tutankhamons gravmask är en målning som föreställer Tutankhamons gyllene mask på en svart bakgrund. Den här kommer att ge en känsla av det gamla Egypten till din inredning samtidigt som den är enkel och effektiv.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm
S : 21cmx30cm
M : 30cmx45cm
L : 40cmx60cm
XL : 60cmx80cm
XXL : 70cmx100cm
Den här målningen föreställer Tutankhamons gravmask, även känd som Tutankhamons gyllene mask, som upptäcktes 1925. Detta historiska verk är så välkänt över hela världen att det har blivit synonymt med Egypten. Tutankhamun är den elfte faraon i det nya riket.

Det gamla Egypten

Det gamla Egypten är en tid som är rik på kunskap. Traditionerna, egyptiernas kultur och hieroglyferna är områden fulla av kunskap som aldrig kommer att upphöra att fascinera oss. Genom att anta våra målningar från det gamla Egypten kan du också dyka ner i denna historiens källa.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell