-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Målning Udjat-ögat och den heliga skalbaggens vingar

Denna målning Oeil Oudjat och vingar av helig skalbagge med de tydliga tonerna och det enkla och linjära innehållet är den målning som kommer att ge mening till din inredning och kommer att skydda dig tack vare dess gamla symboliska representationer

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm
S : 21cmx30cm
M : 30cmx45cm
L : 40cmx60cm
XL : 60cmx80cm
XXL : 70cmx100cm

Egyptiska symboler

Den här målningen som föreställer Udjats öga med den heliga skarabéns vingar är en enkel målning men med viktiga betydelser. Udjats öga, som i själva verket representerar guden Horus öga, är en skyddssymbol, och dessutom betyder transkriptionen av denna hieroglyf “bevarat öga”. Skarabén anses vara en lyckoamulett. Den är också en symbol för solen, eftersom den representerades av en bild av guden Khepri (Khepri översätts med: Sun in becoming)

Det gamla Egypten

Det gamla Egypten är en tid som är rik på kunskap. Traditionerna, egyptiernas kultur och hieroglyferna är områden fulla av kunskap som aldrig kommer att upphöra att fascinera oss. Genom att anta våra forntida egyptiska målningar kan du också dyka ner i denna historiens källa.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell