-10% Kod LOV10 fram till 29/02/2024

Målning Stora hypotekshallen i Karnak-templet

Denna målning Stora hypostylrummet i Karnak-templet är det största templet i Egypten. Med sitt imponerande och fascinerande utseende kommer denna målning att ge karaktär åt din inredning samtidigt som den får dig att resa till faraonernas tid.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm
S : 21cmx30cm
M : 30cmx45cm
L : 40cmx60cm
XL : 60cmx80cm
XXL : 70cmx100cm

Karnak-templet

Denna målning föreställer Karnaktemplet i Egypten som byggdes mellan 2200 och 360 f.Kr. av flera faraoner. Det är det största templet i landet, och den stora hypostylhallen anses vara den mest imponerande delen av templet.

Det gamla Egypten

Det gamla Egypten är en tid som är rik på kunskap. Traditionerna, egyptiernas kultur och hieroglyferna är områden fulla av kunskap som aldrig kommer att upphöra att fascinera oss. Genom att anta våra forntida egyptiska målningar kan du också dyka ner i denna historiens källa.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell