-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Målning av den egyptiska gudinnan Maat

Den här målningen Maat, den egyptiska gudinnan, är en färgstark och modern representation av en scen från det gamla Egyptens mytologi. Dess färger och design kommer att passa perfekt till din nuvarande inredning samtidigt som den ger den en egyptisk look.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm
S : 21cmx30cm
M : 30cmx45cm
L : 40cmx60cm
XL : 60cmx80cm
XXL : 70cmx100cm

Egyptisk gudom

Den här målningen föreställer den egyptiska gudinnan Maat. Hon symboliserar rättvisa, balans i världen, fred, jämlikhet och sanning. Hennes grafiska framställningar visar henne antingen knäböjande, bevingad och klädd i en strutsfjäder, vilket i själva verket är hieroglyfen för hennes namn, som i denna målning, eller klädd i solskivan.

Det gamla Egypten

Det gamla Egypten är en tid som är rik på kunskap. Traditionerna, egyptiernas kultur och hieroglyferna är områden fulla av kunskap som aldrig kommer att upphöra att fascinera oss. Genom att anta våra forntida egyptiska målningar kan du också dyka ner i denna historiens källa.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell