-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Tabell över planeter och galaxer från den legendariska Star Wars-filmen

Den här målningen av planeter och galaxer från den legendariska Star Wars-filmen är ett unikt och speciellt samlarobjekt. Den är utformad för fans av Star Wars-franchisen som vill fördjupa sig i sitt favorituniversum. Målningen föreställer planeterna och galaxerna från filmen, med levande färger och slående detaljer. Färgerna sträcker sig från klarrött till djupt blått, gult och grönt, vilket ger helheten ett mycket realistiskt utseende. Varje planet och galax är minutiöst detaljerad, vilket ger ögat en skarp och tydlig bild av denna avlägsna värld. Denna produkt är idealisk för Star Wars-fans som vill visa sin kärlek till den ikoniska serien.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Den här målningen av planeter och galaxer från den legendariska filmen Star Wars är ett unikt och tidlöst verk som tar dig med på en resa genom galaxen. Den här vackra canvasmålningen är tryckt med livfulla färger som kommer att lysa upp ditt hem. Den föreställer de olika planeterna och galaxerna från filmen, inklusive den berömda planeten Tatooine och dödsgalaxen. Det är den perfekta presenten för alla Star Wars-fans och ett utmärkt sätt att dekorera ditt hem.

Dina favorithjältar!

Den här målningen av den legendariska Star Wars-filmen är ett unikt verk som kommer att glädja fans av sagan. Målningen är skapad av den begåvade konstnären och är både detaljerad och färgstark, med subtila nyanser och rika texturer för att glädja ögat. Huvudpersonerna är avbildade i ikoniska scener som fångar essensen av Star Wars-universumet. Ljusa färger och mörka toner smälter samman för att skapa en dynamisk och livfull målning. Den kommer att vara ett perfekt tillägg till din samling av filmmemorabilia eller din väggdekoration. Oavsett om du är ett Star Wars-fan eller letar efter en unik present till en älskad person är den här målningen ett utmärkt val.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar