-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Tabell 5 delar Star Wars skepp

Den här 5-styckiga Star Wars skeppsmålningen är ett konstverk som kommer att glädja fans av den kultförklarade sagan. Målningen består av 5 delar som tillsammans representerar det symboliska skeppet i sagan. Med ljusa och intensiva färger som ger helheten en mycket stark visuell närvaro. Den här målningen kan hängas på vilken vägg som helst och kommer att ge en unik och originell touch till din inredning. Denna canvas är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar dess hållbarhet och motståndskraft mot repor och blekning.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Genom stjärnorna!

Den här 5-delade Star Wars- stjärnskeppsmålningen är ett fantastiskt konstverk som kommer att ge ditt hem en futuristisk och modern look. Färgerna är livliga och ljusa och ger din inredning en touch av originalitet. De svarta träramarna kontrasterar perfekt mot bilderna och ger helheten en mycket chic look. Du kan hänga dessa bilder tillsammans eller separat för att skapa ett unikt och individuellt utseende. Den här 5-delade Star Wars skeppsbilden är ett utmärkt sätt att lägga till en modern touch i ditt hem och visa din kärlek till Star Wars-sagan.
en målning med 5 delar som föreställer Star Wars-skeppet på en vit bakgrund

Återupplev filmen!

Den här 5-delade Star Wars skeppsmålningen är ett perfekt komplement till din inredning. Den innehåller fem dukar för att skapa en unik bild. De ljusa färgerna och de slående detaljerna gör varje bild unik och fängslande. Dessa målningar är gjorda för att hålla länge och kommer att se bra ut i alla rum. De är också ett utmärkt sätt att visa din kärlek till Star Wars-sagan och kommer garanterat att uppskattas av alla som ser dem.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar