-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Mästare Yoda, hjälte i den legendariska Star Wars-filmen

Master Yoda Mural är en produkt inspirerad av den legendariska Star Wars-filmen. Det är en väggmålning med en av de mest ikoniska karaktärerna i sagan, den kloka och vördnadsvärda mästaren Yoda. Denna högkvalitativa canvas är tillverkad av hållbara material och har en perfekt finish. Den realistiska skildringen av Yoda, med sina livliga färger och detaljerade noggrannhet, ger liv åt detta unika verk. Den är idealisk för att lägga till en elegant touch till din inredning och kommer att bli en fantastisk present till Star Wars-fans.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Master Yoda Painting är en unik och mycket speciell produkt, inspirerad av den legendariska karaktären från Star Wars-filmen. Det är en högkvalitativ tryckt canvasbild av den berömda jedimästaren Yodas ansikte. Duken är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar en lång livslängd och utmärkt motståndskraft mot repor och blekning. Färgerna är rika och livfulla, och tavlan kommer att ge en elegant touch till ditt hem. Detta är en perfekt produkt för Star Wars-fans, som kan beundra sin favorithjältes ansikte varje dag.

Dina favorithjältar!

Den här målningen av den legendariska Star Wars-filmen är ett unikt verk som kommer att glädja fans av sagan. Målningen är skapad av den begåvade konstnären och är både detaljerad och färgstark, med subtila nyanser och rika texturer för att glädja ögat. Huvudpersonerna är avbildade i ikoniska scener som fångar kärnan i Star Wars-universumet. Ljusa färger och mörka toner smälter samman för att skapa en dynamisk och livfull målning. Den kommer att vara ett perfekt tillägg till din samling av filmmemorabilia eller din väggdekoration. Oavsett om du är ett Star Wars-fan eller letar efter en unik present till en älskad person är den här målningen ett utmärkt val.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar