-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Målning OBI-WAN KENOBI hjälte av den legendariska filmen Star Wars

Den här OBI-WAN KENOBI-målningen är en hyllning till en av de mest emblematiska karaktärerna i Star Wars-sagan. Det är en mycket realistisk representation av hjälten som visar hans styrka och beslutsamhet. Målningen är målad med levande och intensiva färger som gör rättvisa åt denna mytiska karaktärs storhet. Målningen är gjord med en utmärkt kvalitet och en oklanderlig finish. Denna OBI-WAN KENOBI-målning är ett utmärkt val för alla Star Wars-fans och ett utmärkt sätt att dekorera ditt hem eller kontor. Den här målningen är ett unikt verk som kommer att njutas i många år framöver och som kommer att glädja Star Wars-fans.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

OBI-WAN KENOBI-bilden är en produkt tillägnad fans av den legendariska Star Wars-sagan. Det är en canvasmålning som föreställer hjälten Obi-Wan Kenobi, med en högkvalitativ bild och klara, levande färger. Målningens storlek är perfekt för sovrum, vardagsrum eller kontorsväggar. Den här OBI-WAN KENOBI-målningen är en idealisk gåva till alla Star Wars-fans och kommer garanterat att se bra ut i alla rum.

Dina favorithjältar!

Den här målningen av den legendariska Star Wars-filmen är ett unikt verk som kommer att glädja fans av sagan. Målningen är skapad av den begåvade konstnären och är både detaljerad och färgstark, med subtila nyanser och rika texturer för att glädja ögat. Huvudpersonerna är avbildade i ikoniska scener som fångar essensen av Star Wars-universumet. Ljusa färger och mörka toner smälter samman för att skapa en dynamisk och livfull målning. Den kommer att vara ett perfekt tillägg till din samling av filmmemorabilia eller din väggdekoration. Oavsett om du är ett Star Wars-fan eller letar efter en unik present till en älskad person är den här målningen ett utmärkt val.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar